Ons concept

Het team van Gooday heet u van harte welkom in ons restaurant. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn volgen hier enige spelregels en uitleg. Onze formule werk als volgt: U mag van alles en nog wat onbeperkt proeven en genieten. Veel mensen houden van de traditionele volgorde: voorgerechten, soep, tussengerechten, hoofdgerechten en dessert. Maar dit is helemaal niet verplicht. Neemt u bijvoorbeeld rustig lekker een ijsje als tussendoortje.

Ons assortiment Japanse sushi is verassend groot. Daarnaast heeft Gooday gerookte zalm, haring, diverse salades en nog meer koude hapjes.

Dagelijks kunt u kiezen uit tomatensoep, kippensoep en soep van de dag. Vergeet ook onze toppings en ons stokbrood niet.

Dat wordt nog moeilijk kiezen uit ons warme buffet. U kunt direct van deze smulgerechten genieten.

Echt ‘live cooking’. Dat ervaart u bij onze wok, teppanyaki en grill. Dat wordt een feestje voor het oog maar vooral ook voor de mond. Kies voor uw eigen wok schotel uit ons enorme aanbod aan verse ingrediënten. Neem dingen waarvan de combinatie u lekker lijkt en laat deze op vurige wijze wokken. U kunt bij onze koks kiezen uit acht oosterse sauzen die uw wok gerecht nog lekkerder maken. Bij onze Japanse teppanyaki (bakplaat) en onze grill gaat het bijna hetzelfde als bij de wok. Neem wat lekker vers vlees of vis en laat de kok zijn gang maar gaan.

Is er nog ruimte voor heerlijk toetjes? Kiest u dan maar onbeperkt uit ons fruitbuffet. En dan is er nog onze spectaculaire chocoladefontein. Deze is gevuld met gesmolten Belgische chocolade. Daarmee kunt u bijvoorbeeld ons roomijs en onze taartjes nog lekkerder maken.

Gooday biedt tenslotte ook nog eens een breed scala aan verschillende soorten ijs en taart.

Bij Gooday zijn zelfs bier, wijn, frisdrank, koffie en thee bij de prijs inbegrepen! U mag zelf uw drankje ophalen bij ons drankenbuffet. Voor binnenlands en buitenlands gedistilleerd wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht.

Als u bij Restaurant Gooday komt eten zult u versteld staan van de verscheidenheid aan gerechten die wij te bieden hebben. Er zit voor iedereen wat tussen. Bij Gooday hebben wij ook iets wat het uit eten gaan nog een stuk bijzonderder maakt, namelijk showcooking. Ga hier op ontdekkingsreis en bekijk met eigen ogen hoe de showkoks de gerechten voor uw neus bereiden. Zij doen dat met veel gevoel voor show. Het zijn ware acrobaten met hun spatels, kruidenbussen en en oliekannetjes. U maakt uw keus in vlees of vis en de showkoks maken er een show van. Het verhaal eindigt steeds opnieuw met een unieke smaakervaring aan tafel. Restaurant Gooday zal u niet teleurstellen, gegarandeerd!

%d bloggers liken dit: